Min första frågestund

Jag har aldrig vågat köra på en frågestund men nu är jag sjuk och har tråkigt så jag känner att det är dags. Fråga på nu, om allt möjligt kanske vad jag vill arbeta med när jag blir äldre, vart jag bor, vad som helst helt enkelt.

Nu kör vi , puss


En lila buster en lila Matilda och en lila Anton p som även kallas för Julia robertsIdag skulle vi ta skolkort och dessa tre människor matchade varandra väldigt snyggt med sina lila färger.

Först så har vi Buster han heter egentligen Anton men eftersom att han såg ut som en hundvalp så fick han byta namn till Buster haha.

Bredvid Buster så har vi Matilda som är med i peppet det är en förening på min skola, de är de coola människorna som fixar skolfesterna och andra saker. Vi har känt varandra sen femman på grundskolan we go way back helt enkelt.

Till sist så har vi Anton p vi gick i samma klass i fyran konfirmerade oss tillsammans och hamnade tillslut i samma klass på gymnasiumet en hel skön kille.

Nu ska jag dra mig vidare, puss

As a sophomore With reggaeton And the linens You're sitting on Is your bed made? Is your sweater on? Do you wannna fuck Like you know I doHej
Jag och Joel ska kanske starta en Ben & Jerrys förening i skolan och vi hoppas på att de kan sponsra oss med en massa glass. Man kan ju drömma, nu ska jag dra till ett café och lyssna på två tjejer och en kille som ska sjunga. Det blir en lugn kväll med ett par fina vänner helt enkelt. puss

En av mina favoriter i idol är denna kille och snygg är han allt.

When I get out of bed You know I miss You When I ride in my car You know I miss you In a traffic jam You know I miss youMan saknar ju sommarlovet lite grann men det är faktiskt väldigt kul att träffa nya människor i skolan och få nya vänner. Igår kväll kollade gänget och jag på en skräckfilm efter det bastade vi och badade i en jacuzzi en toppen kväll helt enkelt. Helgen ska ägnas åt att plugga och att sova ut. puss

I fly like a paper, get high like planes If you catch me at the border I got visas in my nameIf you come around here I make 'em all day I'll get one done in a second if you waitIdag har jag spelat lite teater och haft väldigt ont i min nacke och min rygg efter en ragga dans som jag och mina vänner hittade på igår. Efter skolan så träffade jag fina Stina och vi fotograferade, åt och lyssnade på bra musik. Nu ska jag kolla på idol och föresten snygga Pauline hälsar!

Where'd you go? I miss you so Seems like its been forever that you've been goneDet här är två gamla bilder från i somras. Idag har jag fikat med två helt galet snygga och bra vänner och vi har pratat om allt mellan himmel och jord. Jag har även kollat på filmen The boat that rocket och den var galet bra med en läckerbit i filmen vid namnet Mark.

Nu ska jag duscha, städa och göra andra tråkiga saker. puss

korv kalas med en massa korv, hur bra som hellst!

Nu ska jag dra ut och grilla med ett gäng i klassen det kommer säkert bli toppen. Gud vad jag älskar min estet klass och estet pararell klass på gymnasiumet det går så otroligt underbara människor i klasserna.

Ha en bra kväll nu! puss

Tänker på min mormor Inger som är sjuk, bli frisk snart kära du.

Provet gick galet bra idag och efter skolan så käkade jag skräpmat med ett gäng härliga människor, träffade Stina, gick på en konsert därav bild nr 2, skrattade sjukt mycket, hjulade, tröstade och pratade allvar.

En fin, galen, lugn, sorgsen dag/kväll helt enkelt. pussIf I lay here If I just lay here Would you lie with me And just forget the world
Jag är trött, sliten, osminkad och har på mig ett par sjukt snygga orm leggings. Jag känner mig rätt nere just nu och ville bara skriva av mig här. Jag är sjukt otaggad på att gå till skolan imorgon och göra ett engelska prov som jag egentligen borde öva på nu.

Ne nu blir det dunka musik och plugga hela natten lång, puss


RSS 2.0